om oss

Digneti står for å gi bedrifter den verdigheten de fortjener, ved å skape en tilstedeværelse på nettet som representerer bedrifter sin kjernemerke idenititet, deres tjenester eller produkter på best mulig måte. Gjennom flott webdesign, vel strukturert webutvikling og skreddersydd merkevarebygging.

01.

Din bedrift skal lykkes

Vi forstår konkurransen på markedet i dag og utfordringene virksomheter opplever. Vårt ønske er å hjelpe bedriften din med å komme ett skritt i forkant, gjennom en profesjonell nettside som er designet og utviklet for å hjelpe dere med å lykkes.

02.

Går den ekstra milen

Det som forventes er ikke godt nok. Vi strekker oss lengere. Vi vil fortsette å samarbeide med deg, gi deg all støtte som trengs, til du er 100% fornøyd med nettsiden vi har skapt for deg.

03.

jobber transperant

Vi vil være helt transparente med deg hele veien, i kommunikasjon, støtte og hele utviklingsprosessen. Vi verdsetter deg og bedriften din, og du fortjener bare det beste.

04.

tverrfaglig

Vi tror ikke på at èn størrelse passer for alle. Hver virksomhet er unik og krever ulike tjenester. Nettsidene våre er skreddersydd for å passe dine forretningsmål og merkeidentitet.

05.

tenker uttenfor boksen

Nye utfordringer krever nye måter å tenke på. Våre utviklere, designere og markedsførere har spesialisert seg til å tenke utenfor boksen for å finne den mest innovative og effektive løsningen.

06.

ingen begrensninger

Alle dine forespørsler vil bli hørt og vi vil gjøre alt for å oppfylle dine behov og ønsker. Med vår ekspertise og sammen med våre spesialiserte partnere er alt mulig.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Få gratis rådgivning og evaluering av ditt prosjekt

Tilgjengelig fra 08:00 – 19:00