Våre Tjenester

01.Web Design.small

Vi hos digneti brenner for unike design og på en vinnende kombinasjon av disiplin, teknisk ekspertise og kreativ tenking.

Vi jobber for at hver nettside vi bygger oppfyller de grunnleggende prinsippene som trengs for å lykkes. Det er overraskende sjeldent å komme over en nettside som har et vakkert design og er teknisk stabil.

Gjennom design og brukervennlighet gir vi kundene dine mange gode grunner til å bli værende på din nettside.

Flott design og funksjonalitet må jobbe sammen, og det er grunnen til at våre webutviklere lager nettsider som du enkelt kan få tilgang til på alle enheter – samtidig som de opprettholder utmerket brukeropplevelse uten å miste funksjonalitet.

Vi hos Dignety har som mål å gi virksomheten din en moderne og samtidlig oversiktlig tilstedeværelse som vil gi deg et konkurransefortrinn. Vårt team vil jobbe med å slå sammen den kreative prosessen med funksjoner og nettstandarder for å lage et tidløst grensesnitt tilpasset og utviklet for å heve din merkevaren. Ikke bare vil nettsiden din se bra ut, men den vil også være designet med tanke på søkemotorer. SEO, som er en stor del av vår verden idag.

NO.02.webutvikling
NO03.nettbutikk

Netthandel erstatter mer og mer den vanlige butikkopplevelsen med flere og flere forbrukere som kjøper på nettet hvert år.

Å sette opp en ny nettbutikk kan være en komplisert prosess, men å bevare og oppdatere den trenger ikke å være det. Vi hos digneti designer og utvikler solide nettbutikker som er skalerbare og fleksible, men samtidig enkle å administrere på egen hånd.

Flere idag bruker mobile enheter når de er på nettet enn med stasjonære datamaskiner. Dette gjør det avgjørende for at nettbutikken din er optimalisert for alle mobile enheter. digneti gjør det enkelt å kjøpe på nettet, uansett hvilken teknologi som brukes – stasjonære datamaskiner, telefoner eller nettbrett.

Enten om du har en grunder-bedrift eller har et etablert selskap, så tilbyr vi muligheten til å gjenskape ditt merkevare på din nye nettside som vi skaper for deg. Hvis du har en grunder-bedrift, så kan vi jobbe sammen med deg for å skape merkevaret fra bunnen av. Hvis du har en etablert merkevare, vil vi jobbe med å gi nytt liv og vise den frem på en ny og orginal måte.

Ved å bygge en profesjonell, konsistent merkevare kan du forbedre virksomhetens omdømme og øke varig lojalitet blant forbrukerne.

En effektiv merkevare på nettet vil gjøre det mulig for deg å dele budskapet om virksomheten din.

NO04.MERKEVAREBYGGING
05.SEO

Du fortjener å bli oppdaget når din ideelle kunde søker. Vi tilbyr månedlige seo-tjenester for at din nettside skal fortsette å vokse. Dette kan vi tilby på forespørsel gjennom våre spesialiserte SEO-partnere. Ved å bruke våre velprøvde sett av søkemotoroptimaliserings-tjenester på nettsiden din. Vi ønsker å omfatte alle delene av  SEO optimalisering.

Det er viktig at din nettside alltid er velfungerende og tilgjengelig for brukere 24/7.

Vi tilbyr muligheten for at din nettside kan bli hostet lokalt i Norge med våre pålitelige partnere.

06.Hosting

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Få gratis rådgivning og evaluering av ditt prosjekt

Tilgjengelig fra 08:00 – 19:00